Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@19:42:40 GMT

در خانه بمانیم| «منچرز»، تجربه آنلاین یک بازی قدیمی

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۳۶۸۴۸

در خانه بمانیم| «منچرز»، تجربه آنلاین یک بازی قدیمی

این روزها که ویروس کرونا امکان دورهمی ها و بازی های جمعی را از ما گرفته، می توانیم با استفاده از بازی های آنلاین، دورهمی های جدیدی را تجربه کنیم.

به گزارش خبرنگار تفریح و نشاط خبرگزاری فارس، این روزها که به دلیل شیوع ویروس کرونا و قرنطینه اجباری دیگر خبری از دورهمی های فامیلی یا تفریحات خارج از خانه نیست، شاید بهترین انتخاب برای سرگرم شدن و استراحت دادن به ذهن برای دوری از اخبار منفی این باشد که با انجام بازی قدرت فکر و حافظه تان را تقویت کنید و تعطیلات نوروزی را که شبیه سال های گذشته نیست، متفاوت بگذرانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از گزینه های ثابت بازی‌های خانگی «منچ» است که همه ما دست کم یک بار این بازی را انجام داده ایم،این بازی می‌تواند توسط ۲، ۳، یا ۴ بازیکن انجام شود.

بازی منچ یک بازی خانگی آلمانی است و نام منچ در ایران برگرفته از واژه نخست نام آلمانی این بازی Mensch ärgere Dich nicht به معنای عصبی نشو مرد است.

 

نحوه انجام بازی

هر بازیکن ۴ مهره دارد که در ابتدا ۴ مهره در خانه‌های کناری قرار خواهند گرفت و بازیکنان باید مهره‌های خود را به انتهای بازی، یعنی ستون‌های عمودی یا افقی مربوط به خود برسانند و برندهٔ بازی کسی است که زود تر از دیگر بازیکنان موفق به تمام کردن مهره‌های خود شود.

حرکت در این بازی بر مبنای حرکت تاس است، آوردن عدد ۶ به معنای شروع بازی و در ادامهٔ بازی وارد کردن مهره‌ها خواهد بود، همچنین بعد از آمدن عدد ۶، بازیکن می‌تواند یک بار دیگر تاس را حرکت داده و به همین ترتیب ادامه دهد.

کسی که عدد ۶ می آورد و مهره بیرون و یک مهره در خانه شروع دارد نمی‌تواند چند مهره در نقطه شروع بر روی هم قرار دهد، همچنین نقطه شروع جزو خانه های امن محسوب شده و می توان مهره های قرار گرفته از حریف در آن را با آوردن عدد شش از بازی خارج کرد و همچنین حریف هم نمی تواند مهره مورد نظر را در آن خانه از بازی خارج کند.

این بازی زمانی هیجان انگیزتر می‌شود که بر روی نتیجه و کاری که فرد بازنده باید انجام دهد مثلاٌ شستن ظرف‌ها تأکید کنید.

مبنای طراحی صفحه منچ

شاید برایتان جالب باشد که بدانید طراحی صفحه منچ بر چه اساسی صورت گرفته است، بازی منچ در وسط یک مربع انجام می‌شود که نماد زمین است، چرا که مردم در زمان‌های قدیم تصور می‌کردند زمین مربع شکل است.

در وسط این مربع یا همان زمین، علامت مثبت یا به علاوه را می‌بینیم، این علامت نشانه و نماد خورشید است که امتداد آن به چهار سوی زمین می‌رسد که می‌توان آن را در بناهای تاریخی مانند نقش رستم و فرش‌های قدیمی ایران نیز دید.

چهار گروه مهره رنگی نماد چهار عنصر اصلی حیات هستند، آبی نماد آب، زرد نماد باد، قرمز نماد آتش و سبز نماد خاک. طبق عقیدهٔ زمین محوری، زمین ثابت است و خورشید به دور آن می‌چرخد پس هر مهره باید روی علامت + دور زمین بچرخد تا به مرکز، که منطقه‌ای ماورایی و نماد رهایی و آزادی از جهان خاکی است، برسد.

 

تجربه آنلاین بازی منچ

با توجه به اینکه این روزها خبری از دورهمی های دوستانه و خانوادگی نیست شما می توانید بازی «منچ» را به صورت آنلاین و با هرکدام از دوستان تان از هرنقطه دنیا بازی کنید، برای این کار کافی است منچ آنلاین را با عنوان «منچرز» از کافه بازار به صورت رایگان دانلود کنید.

این بازی به گونه ای طراحی شده که حتی اگر به اینترنت دسترسی نداشته باشید، می‌توانید به صورت آفلاین با دوستان خود بازی کنید، البته محیط بازی به هیچ وجه کلاسیک و قدیمی به نظر نمی‌رسد و با نمونه های مقوایی، پارچه ای و پلاستیکی که از این بازی در بازار دیده تفاوت دارد.

در واقع صفحه بازی بر خلاف نمونه اصلی دایره ای شکل است اما محیط گرافیکی طوری طراحی شده که بازی را لذت بخش می‌کند.

در بازی زیبای منچرز (منچ آنلاین) امکان اضافه کردن افراد به لیست دوستان هم وجود دارد، به این شکل که هر زمان وارد حالت آنلاین بازی شوید، می‌توانید از افراد آنلاین موجود در لیست برای ملحق شدن به بازی خود دعوت کنید.

نحوه کنترل مهره ها در بازی هم به گونه ای طراحی شده که بازیکن به سادگی با آن ارتباط برقرار کند. بعد از اینکه عدد شما بر روی تاس مشخص شد، مهره هایی که قادر به حرکت دادن آن ها هستید، مشخص می‌شوند.

اگر به بازی هایی مثل بازی منچ علاقه دارید، مطمئن باشید که منچ آنلاین تجربه ای شیرین را برایتان به ارمغان می‌آورد و می‌تواند ساعت ها شما را سرگرم کند

این بازی در دسته بازی های خانوادگی و با حجم 55 مگابایت تاکنون 500 هزار نصب فعال داشته است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ویروس کرونا بازی های آنلاین بازار کرونا در خانه بمانیم دورهمی ها بازی منچ مهره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۶۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا هیچ وقت یادمان نمی ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟

دانشمندان یک قدم به درک اینکه چرا بعضی چیزها را به خاطر می سپاریم و برخی دیگر را فراموش می کنیم، نزدیک تر شده اند.

به گزارش روزیاتو، محققان دانشگاه رایس ِ آمریکا دست به پژوهشی زدند که نشان داد ما برخی جنبه های یک تجربه همچون شرایط کلی را به جای جزئیات کوچک تر به خاطر می سپاریم.

به همین دلیل است که احتمال فراموش کردن تجربه های جزئی تر و پیش پا افتاده تری مانند قفل کردن یا نکردن در ِ خانه، بیشتر است.

برای درک بهتر نحوه ی عملکرد حافظه ی انسان، محققان دانشگاه رایس تصاویری را به شرکت کنندگان پژوهش خود نشان دادند.

در این آزمایش حافظه، برخی از تصاویری که برای شرکت کنندگان به نمایش درمی آمدند، تکراری و برخی دیگر جدید بودند.

برخی تصاویر شباهت زیادی به یکدیگر داشتند، اما در برخی دیگر تشخیص تفاوت های آن ها از یکدیگر دشوارتر بود. هدف از نمایش تصاویر مشابه، مختل کردن حافظه با شبیه سازی تجربیات پیش پا افتاده ای بود که روزانه داریم، مانند قفل کردن در ِ خانه.

محققان پی بردند که به یاد ماندنی ترین تصاویر که احتمال به خاطر سپردن آن ها توسط شرکت کنندگان بیشتر بود، تصاویری رنگارنگ با حضور افرادی در عکس بودند. به عبارت دیگر، تصاویری که شلوغ و بی نظم نبودند، فراموش نشدنی تر بودند.

گرچه شرکت کنندگان به یادماندنی ترین تصاویر را به درستی به یاد آورده بودند، اما اثر آن بعد از ۲۴ ساعت از میان رفت. این به ویژه درمورد به یاد آوردن تجربیات مثبت صدق می کرد، امری که نشان داد این دست تجربیات در ابتدا به یاد می مانند، اما بیشتر مستعد فراموش شدن هستند.

گرچه معمولاً تصور این است که احساسات می توانند فرآیند پردازش حافظه را بهبود بخشند، اما انسان ها اغلب جنبه ی اصلی یک تجربه یا به عبارتی دیگر «مخلص کلام» را به یاد می آورند، نه جزئیات اضافی را. به گفته ی محققان، گذشت زمان اغلب این موضوع را تشدید می کند.

برای مثال، اگر سعی کنیم که به خاطر آوریم در سال گذشته چه کارهایی انجام دادیم، احتمالاً کارهای زیاد و مختلفی را به خاطر می آوریم. با این حال، احتمالاً تنها برخی از این خاطرات را با جزئیات زیاد به خاطر می آوریم. ممکن است به یاد بیاوریم که به سفر رفته بودیم، اما احتمالاً یادمان نمی آید که در هر روز ِ سفر چه فعالیت هایی انجام داده بودیم.

نتایج این پژوهش نشان داد محتوای احساسی، مدت زمان گذشته یک تجربه و ویژگی های ادراکی حافظه، همگی در به خاطر آوردن یا نیاوردن جزئیات یک اتفاق تأثیرگذارند.

به گفته ی محققان دانشگاه رایس، این پژوهش نشان داد که تجربیاتی که برای یک شخص فراموش نشدنی هستند، مثل جشن تولد، مرگ عزیزان و غیره، به احتمال زیاد برای یک شخص دیگر هم فراموش نشدنی هستند. این ها اغلب تجربیات مثبت یا منفی هستند.

این محقان می گویند ما اغلب تصور می کنیم که خاطرات احساسی بهتر به خاطر سپرده می شوند، اما در حقیقت این ویژگی های اصلی یک خاطره است که به خاطر سپرده می شود، اما جزئیات آن ممکن است فراموش شوند.

یکی از دلایل اینکه ما نمی توانیم همه ی تجربیات مان را به خاطر آوریم این است که مغز ما ظرفیت محدودی دارد.

به گفته ی محققان، مغز ما احتمالاً نمی تواند هر چه که تجربه می کنیم را به خاطر بسپارد و به همین دلیل مجبور هستیم اندکی از اطلاعاتی که مهم نیستند را به شکل انتخابی فراموش کنیم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ژابی آلونسو: می‌خواهیم شکست ناپذیر بمانیم
  • واکاوی بازی ذوب‌آهن و تراکتور/ بازنده سربلند
  • قاتل پرسپولیس غایب در بازی برگشت؛ سپاهان این مهره را ندارد!
  • تعویض‌های اوسمار پرسپولیس را زمین زد | تیمی با این عظمت نباید اینگونه غافلگیر شود
  • چرا هیچ وقت یادمان نمی ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟
  • تیم حسینی کابوس تیم های سخت لیگ
  • بازیکنان ازبکستان خودشان را روی زمین می‌انداختند
  • شمسایی: بازیکنان ازبکستان خودشان را روی زمین می‌انداختند
  • سلطان سلجوقی چگونه در طرشت زمین‌گیر شد؟
  • ۷ بوم‌گردی برتر یزد که باید بشناسید