Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-28@21:36:06 GMT

بازي منچ

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۷۵۳۶۲

بازي منچ

خبرگزاري آريا -

منچ بازي يکي از بازي هاي تخته اي خاطره انگيز ميباشد
چند مورد از سرگرمي هايي که در دوران کودکي انجام داده ايد را به خاطر داريد؟ بدون ترديد بعضي از اين سرگرمي ها هيچوقت از يادمان نميروند. منچ بازي يکي از بازي هاي تخته اي خاطره انگيز ميباشد .
منچ يک بازي‌ روميزي آلماني است و نام منچ در ايران برگرفته از واژه نخست نام آلماني اين بازي (Mensch ärgere Dich nicht به معناي عصبي نشو مرد) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بازي منچ به سال‌هاي دور بازمي‌گردد. محل پيدايش اين بازي در آلمان بوده‌است. اين بازي توسط `يوزف فريدريش` اشميت (1908/1907) ارائه شده‌است.

قوانين بازي منچ
قوانين
اين بازي مي‌تواند توسط 2، 3، يا 4 بازيکن انجام شود. (يک بازيکن در هر يک از گوشه‌هاي صفحهٔ مربوط به بازي). هر بازيکن 4 مهره خواهد داشت (تعداد کل مهره‌ها 16 خواهد بود) که در ابتدا 4 مهره در خانه‌هاي کناري قرار خواهند گرفت و بازيکنان بايد مهره‌هاي خود را به انتهاي بازي، يعني ستون‌هاي عمودي يا افقي مربوط به خود (هم رنگ) برسانند و برندهٔ بازي فرديست که زود تر از ديگر بازيکنان موفق به تمام کردن مهره‌هاي خود بشود.
مهره‌ها به ترتيب و از بالا به پايين در خانه‌هاي انتهايي قرار خواهند گرفت و بعد از رساندن مهرهٔ اول نوبت به سه مهرهٔ ديگر خواهد بود و مهرهٔ دوم وارد بازي خواهد شد (به ترتيب تا تمام شدن هر چهار مهره) البته اين روش بردن مهره‌ها به ترتيب در خانه‌ها در خيلي از مناطق رواج ندارد و عرف آن در ايران بدين صورت است كه مهره‌ها را زودتر وارد خانه‌ها كنيم. حرکت در اين بازي بر مبناي تاس ريختن است، تعداد تاس 1 عدد مي‌باشد.
آوردن عدد 6 به معناي شروع بازي و در ادامهٔ بازي وارد کردن مهره‌ها خواهد بود، همچنين بعد از رخ دادن عدد 6، بازيکن مي‌تواند يک بار ديگر تاس ريخته و به همين ترتيب ادامه دهد. کسي نميتواند چند مهره در محل امن 6 قراد دهد. همچنين پريدن از روي مهره ديگر در 4 مهره خانه مجاز نيست و فرد بايد عدد مناسب بياورد و دانه دانه جلو برود.
گردآوري: بخش سرگرمي بيتوته

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۵۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرفروش ترین داروها در سال ۱۴۰۲ در ایران ( +اینفوگرافی)

دکتر محمدحسین متولی با بیان این مطلب اظهار کرد: پرفروش‌ترین داروها از لحاظ تعدادی در سال گذشته به ترتیب متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹ میلیون عدد، ادالت‌کلد با یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و ۷۶۳ میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون عدد و فاموتیدین با یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون عدد بوده است.

وی افزود: داروهایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم فروش قرار دارند.

به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو، پرمصرف‌ترین داروهای تامینی سال ۱۴۰۲ از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، ادالت کلد، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده‌اند.

متولی خاطرنشان کرد: داروهای ذکرشده ۱۰ درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده اند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا/ از ۲۵ اردیبهشت، مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار می‌شود
  • چرا ۲ ستاره پرسپولیس تعویض شدند؟
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • انواع اتصالات لوله داربستی و نکاتی که باید بدانید
  • واکاوی بازی ذوب‌آهن و تراکتور/ بازنده سربلند
  • قاتل پرسپولیس غایب در بازی برگشت؛ سپاهان این مهره را ندارد!
  • گود مشاهیر جوین میزبان چوخه کاران
  • تیم حسینی کابوس تیم های سخت لیگ
  • پرفروش ترین داروها در سال ۱۴۰۲ در ایران ( +اینفوگرافی)